Antrenorul CFR-ului, încântat de cel mai nou transfer al campioanei: “Nu am crezut că a venit la echipa asta”

Antrenorul CFR-ului, încântat de cel mai nou transfer al campioanei: “Nu am crezut că a venit la echipa asta”

Marius Șumudică este în culmea fericirii după ce “feroviarii” au obținut semnătura unui mijlocaș cu aproape 100 de meciuri într-un campionat puternic al Europei.

CFR Cluj a bifat mai multe transferuri înaintea startului noului sezon, însă sosirea care a ieșit cel mai mult în evidență este cea a lui Anas Tahiri. Mijlocașul Belgian vine de la RKC Waalwijk din Eredivisie, prima ligă olandeză, iar Marius Șumudică este în culmea fericirii că va putea lucra cu fotbalistul de 26 de ani. Antrenorul campioanei a lăudat eforturile conducerii în realizarea transferului.

“Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta.

Nu am crezut! Știam că Beșiktaș a vrut să plătească pentru el o sumă de bani acum 2 ani, în 2019, și nu s-au înțeles cu echipa din Olanda să îl aducă. Uite că Marian Copilu a reușit să îl aducă!

Veți vedea la momentul în care vom începe, cred că voi găsi soluțiile necesare și le voi da încrederea necesară lui Deac, Costache, Păun. Au demonstrat că pot rezolva situații de 1 la 1”, a spus Șumudică la Digisport.

Anas Tahiri sosește gratis la CFR Cluj, din postura de căpitan al celor de la RKC Waalwijk, iar în stagiunea recent încheiată a evoluat în 33 de partide, a înscris un gol și a oferit 4 pase decisive. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru JMG Lier și Lierse, ambele din Belgia.

Comenteaza