Antrenorul CFR-ului, mesaj pentru conducere: “Avem nevoie de 2-3 jucători pentru un lot mai echilibrat”

Antrenorul CFR-ului, mesaj pentru conducere: “Avem nevoie de 2-3 jucători pentru un lot mai echilibrat”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antonio Conceicao și-ar dori un lot mai competitiv pentru a putea îndeplini ambele obiective al clujenilor, titlul și Cupa României.

Deși are la dispoziție al doilea lot ca valoare din Liga 1, cotat la 21.8 milioane de euro, antrenorul portughez și-ar dori câteva transferuri în pauza competițională. “Feroviari” l-au achiziționat doar pe portarul Rus, dar i-au pierdut pe Mailat, Radu, Urko Vera, Tambe și De Luca.

Antonio Conceicao consideră că echipa ar avea nevoie de îmbunătățiri. “Eu am spus deja că avem nevoie de 2-3 jucători pentru a avea un lot mai echilibrat. Până acum nu s-a întâmplat, dar treaba mea ca antrenor este să fac o muncă și mai bună decât până acum, cu jucătorii pe care îi am la dispoziție. Vom încerca cu jucătorii de acum să ne atingem obiectivele”, a declarat lusitanul.

Tehnicianul campioanei a vorbit și despre posibilele transferuri ale lui Țucudean și Ioniță. “Vorbim de jucători care au făcut diferența în sezonul trecut și anul acesta, e clar că sunt fericit. Evident, fotbalul este o afacere, înțeleg acest lucru, însă în același timp avem nevoie de rezultate. Sunt bucuros că jucătorii importanți au rămas alături de noi.

În legătură cu Ioniță, nu știu dacă e real interesul acesta, acum nu avem un lot foarte numeros, iar dacă mai pleacă unii puteam avea probleme. Chiar si pentru meciul cu Hermannstadt avem probleme în a alcătui mijlocul”, a spus Antonio Conceicao.

Primul meci oficial al anului pentru CFR va fi pe propriul teren, împotriva celor de la Hermannstadt, sâmbătă, de la ora 20:00.  

Comenteaza