Antrenorul CFR-ului, sigur de poziția sa pe banca “feroviarilor”

Antrenorul CFR-ului, sigur de poziția sa pe banca “feroviarilor”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

În ciuda mai multor infromații care susțin că patronul a fost aproape de a-l înlocui după remiza cu Hermannstadt, portughezul nu își face probleme în legătură cu postul său.

Deși echipa a mers foarte bine în stagil de pregătire, CFR Cluj a început cu un semi eșec anul, iar poziția lui Toni Conceicao a fost în pericol. Lusitanul a fost aproape de a fi demis după egalul cu Hermannstadt, dar patronul formație s-a răzgândit după o oră de la decizia inițială.

Cu toate acestea, Conceicao este sigur de poziția sa pe banca CFR-ului. ”Conducerea ar trebui să vorbească despre asta, eu sunt aici în continuare, îmi fac treaba zilnic. În acest moment sunt liniștit și continui munca la echipă. În viață nimic nu e etern, eu muncesc în continuare așa cum știu mai bine. Muncesc aici cu profesionalism și cu plăcere. Mereu e dificil să fii antrenor, aș putea să scriu o carte cu ce mi s-a întâmplat în România de când am venit aici, în 2009.

Nu cred că mă mai poate surprinde ceva în fotbalul românesc. Este la fel și în Portugalia, în toate campionatale sunt oameni care trebuie să fie în fotbal pentru că merită, dar sunt și alții care nu merită. Eu îmi fac treaba mea, câșig sau nu câștig, ăsta e fotbalul, dar decizia e la conducere”, a declarat tehnicianul.

Pentru Conceicao și CFR Cluj urmează duelul cu CS U Craiova. Partida va avea loc duminică, 10 februarie, de la ora 21:00

Comenteaza