Video Antrenorul Dejului nu e supărat după eșecul cu Dinamo: "Ne cunoaștem limita, dar încercăm să o depășim"

Antrenorul Dejului nu e supărat după eșecul cu Dinamo: "Ne cunoaștem limita, dar încercăm să o depășim"
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Dragoș Militaru a oferit concluziile sale după ce formația din Liga a 2-a a pierdut din nou în play-off, scor 0-3.

Învinși de Steaua în prima rundă din play-off, jucătorii Unirii Dej au pierdut și jocul de pe teren propriu contra lui Dinamo cu același scor, 0-3. Cu toate acestea, antrenorul formației din județul Cluj, Dragoș Militaru, anunță că elevii săi nu renunță la luptă și vor încerca să își îmbunătățească performanțele.

"Dinamo a fost echipa mai bună, din toate punctele de vedere. Nu ne-am ridicat la nivelul la care ne doream, dar sunt meciuri din care avem de învățat. Prefer să pierd meciuri în play-off și să învăț din ele, decât să fi jucat în play-out în meciuri fără miză.

Prefer să pierd tot în play-off decât să jucăm în play-out. Sunt puțin dezamăgit, mă așteptam la mai mult, dar nu sunt supărat pe jucători. Ne cunoaștem și noi limita, dar încercăm să o depășim.

Fiecare echipă din play-off are jucători care au jucat în Liga 1 sau cupele europene, iar noi suntem novici. Vreau să ne bucurăm de play-off, nu se știe ce se poate întâmpla. Noi vom lupta în fiecare săptămână să devenim mai buni", a declarat antrenorul.

Pentru Unirea Dej urmează un joc în deplasare contra vecine de clasament, Gloria Buzău.

Comenteaza