Antrenorul lui Celtic încrezător înaintea partidei cu CFR: “Sper că vom pleca cu un avantaj de la Cluj”

Antrenorul lui Celtic încrezător înaintea partidei cu CFR: “Sper că vom pleca cu un avantaj de la Cluj”

Neil Lennon a lăudat formația condusă de Dan Petrescu pentru modul în care e organizată în teren și a remarcat câțiva jucători ai trupei din Gruia.

Campioana Scoției a ajuns la Cluj cu gânduri mari. După două victorii clare în tururile precedente, britanicii speră ca lucurile să meargă la fel de bine și în duelul cu “feroviarii”. Tehnicianul scoțienilor a avut doar cuvinte de laudă pentru CFR-iști și nu consideră că formația sa pornește cu prima șansă în duelul cu trupa condusă de Dan Petrescu.

Neil Lennon a prefațat partida împtoriva “feroviarilor”. “Respectăm CFR, au o echipă bună, au eliminat Maccabi. Au un stil foarte britanic, foarte bine organizat. E un meci în deplasare împotriva campionilor României pe care noi îi respectăm mult. Omrani, Rondon sunt jucători buni, la fel și Djokovic. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, am jucat împotriva lui în Premier League.

E un avantaj că jucăm acasă returul, sper că vom pleca cu un avantaj de la Cluj. Nu știu dacă suntem favoriți, venim aici în formă bună, dar jocul va fi echilibrat. Vom fi atât de pregătiți cât putem fi, am văzut meciurile cu Maccabi. Știu destul de sigur cum voi aborda acest joc”, a declarat antrenorul.

Goalkeeper-ul Scott Bain a vorbit, la rândul său, despre partida din Gruia. “Cred că devenim din ce în ce mai buni. Am început sezonul foarte bine și suntem într-o formă bună. Va fi un meci dificil, ei sunt puternici, dar și noi va trebui să fim și să muncim fiecare în parte. Cred că fiecare joc în deplasare e dificil, trebuie să luăm cu noi forma din campionat și să obținem victoria. Pentru noi sunt jocuri dificile acestea, știm că va fi o noapte complicată. Nu sunt sigur că e bine că jucăm returul acasă, depinde de rezultatul de la Cluj. Nu cred că joacă ceva suprinzător, dar în aceste dueluri trebuie să performezi la cel mai înalt nivel”, a spus portarul celor de la Celtic.

Duelul dintre CFR Cluj și scoțieni va avea loc miercuri, 7 august, de la ora 21:00.

Comenteaza