Antrenorul lui Maccabi îi laudă pe “feroviari”: “CFR-ul e o echipă de calitate, dar suntem pregătiți”

Antrenorul lui Maccabi îi laudă pe “feroviari”: “CFR-ul e o echipă de calitate, dar suntem pregătiți”

Vladimir Ivic a lăudat organizarea în teren a formației din Gruia, dar speră că echipa sa va face un meci mare împotriva trupei lui Dan Petrescu.

Deși are doar un meci oficial disputat în noul sezon, campioana Israelului vine la Cluj cu gândul la victorie. Jucătorii de la Maccabi au câștigat Supercupa la finalul săptămânii trecute și vor juca în Gruia al doilea meci al stagiunii. Tehnicianul israelienilor a lăudat jocul campioanei și e conștient de pericolul reprezentat de trupa lui Dan Petrescu.

Vladimir Ivic a avut doar cuvinte de laudă la adresa “feroviarilor”. “Cu siguranță CFR-ul este o echipă puternică, care are câteva meciuri în picioare. O să ne pregătim bine ca să facem un joc de calitate. Meseria mea este să pregătesc jocurile, am văzut meciul cu Astana, CFR-ul e o echipă de calitate, dar suntem pregătiți, iar mâine vom da ce avem mai bun. Filosofia noastră este să pregătim bine meciurile, indiferent unde jucăm.

Am folosit echipa pe care am considerat-o potrivită pentru acel meci. Cred că a fost ce aveam mai bun pentru a câștiga  meciul. Suntem pregătiți pentru meciul de mâine, dar schimb echipa în funcție de adversari. Avem tactica nostră pentru meciul de mâine, CFR e o echipa organizată. Cred că va fi un meci interesant și cea mai bună echipă va câștiga”, a declarat antrenorul sârb.

Și atacantul Itay Shechter a vorbit în termeni laudativi despre  echipa clujeană. “Știm că CFR e o echipă foarte bună, foarte organizată, cu multă experiență și au un atac foarte bun. Am văzut ambele jocuri cu Astana, știm că ei joacă bine acasă, mâine vom veni pregătiți și vom încerca să învingem. În aceste confruntări nu contează cine joacă acasă primul meci pentru că echipele sunt de valori egale. Până la urmă contează cum te pregătești și cine greșește mai puțin are câștig de cauză. Au câțiva jucători buni în față, un mijloc bun, sunt o echipă bună per total”, a spus atacantul.

Vârful a vorbit și despre originile sale românești. “În ceea ce privește originile, tatăl meu este din România, la fel și bunica mea. Părinții nu vor veni să mă vadă la Cluj, ci mă vor urmări de acasă. Nu vorbesc română, dar tatăl meu și fratele meu au pașaport românesc”, a precizat Shechter.

Partida dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv se va disputa mâine, de la ora 21:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza