Antrenorul lui Maribor speră la o calificare pe terenul CFR-ului: "Va fi un meci echilibrat, s-ar putea ajunge și la penalty-uri"

Antrenorul lui Maribor speră la o calificare pe terenul CFR-ului: "Va fi un meci echilibrat, s-ar putea ajunge și la penalty-uri"
| Foto: facebook.com/nkmaribor

Damir Krznar crede în șansa echipei sale de a obține calificarea în grupele UEFA Champions League, în dauna campioanei României.

După remiza albă din tur, CFR Cluj și Maribor se vor lupta de la egal la egal în cea de-a doua manșă a duelului din Conference League. Slovenii au venit cu gânduri mari la Cluj și speră într-o calificare pe terenul "feroviarilor".
Antrneorul Damir Krznar are amintiri plăcute din Gruia, fiind în staff-ul celor de la Dinamo Zagreb când croații au eliminat CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor.

"Ne așteaptă un meci greu. Primul meci a fost foarte greu, suntem două echipe de calitate. Cred că meciul de mâine va fi decis de mici detalii. Ultima dată a fost un meci ciudat, am jucat în 10 și am ajuns la penlaty-uri. Va fi un meci echilibrat și cred că s-ar putea ajunge și la penalty-uri.

CFR Cluj e o echipă foarte bună. Avantajul lor este că joacă de ani buni în cupele europene, la nivel înalt. Au experiență, dar și Maribor e campioana Sloveniei, a mai jucat în Europa. Trebuie să forțăm mâine și să încercăm să ne calificăm în grupe.

Cred că după scoaterea regulii cu golul în deplasare nu mai există un avantaj atât de mare al terenului propriu. CFR a avut mai multe zile pentru a pregăti meciul, dar uneori nu e atât de bine dacă ai multe zile fără jocuri.

Nu am avut mult timp să implementez tot ce îmi doresc. Am făcut doar mici schimbări, în special în defensivă. O calificare ar fi extraordinară pentru club, pentru oraș și va aduce o nouă energie", a declarat antrenorul slovenilor.

"Sper să nu iau gol nici mâine seară. În Europa niciun meci nu e ușor. Am încredere că putem câștiga. Cred că CFR e o echipă agresivă, i-am analizat bine și suntem pregătiți pentru oricine va juca. Primul joc a fost echilibrat, mă aștept să fie la fel și cred că ne putem califica", a spus portarul Menno Bergssen.

Partida dintre CFR Cluj și Maribor, din play-off-ul Conference League este programată joi, de la 20:00.

Comenteaza