Antrenorul lui Sivasspor, optimist înaintea duelului cu CFR: "Avem încredere că vom câștiga mâine și ne vom califica mai departe"

Antrenorul lui Sivasspor, optimist înaintea duelului cu CFR: "Avem încredere că vom câștiga mâine și ne vom califica mai departe"
| Foto: ZIUA de Cluj

Riza Calimbay se așteaptă la un meci complicat, însă are încredere că echipa sa poate obține prima victorie a sezonului împotriva campioanei României.

În primul meci pe teren propriu din Grupa G a UEFA Conference League, CFR Cluj primește vizita celor de la Sivasspor. Antrenorul turcilor a recunoscut că echipa clujeană are jucători periculoși, însă crede în șansa elevilor săi.

"Noi ne calificăm de trei ani în Europa și am câștigat Cupa Turciei. Poate că în acest an avem probleme, în special de lot. Ne vom descurca, deși avem meci din trei în trei zile, ceea ce e complicat. Totuși, avem încredere că vom câștiga mâine și ne vom califica mai departe.

Nu am apucat să văd încă terenul, dar am primit ceva poze. Știu că va fi un teren greu pe care noi nu vom putea pasa. Fiecare echipă începe această etapă cu un punct și noi avem încredere că vom câștiga.

Am analizat echipa CFR-ului, au jucători periculoși și în atac și la mijloc. Noi ne-am luat măsurile necesare. Nu pot să dau nume, fotbalul e un joc de echipă", a declarat Riza Calimbay.

Comenteaza