Antrenorul pe care CFR Cluj l-ar vrea înapoi. Mureșan: Se descurca cu băieţii extraordinar. Aș încerca să-l mai aduc o dată

Antrenorul pe care CFR Cluj l-ar vrea înapoi. Mureșan: Se descurca cu băieţii extraordinar. Aș încerca să-l mai aduc o dată
| Foto: stirileprotv.ro

Campioana Romaniei, CFR Cluj, joacă, duminică, la Cluj, primul meci important al noului sezon din Liga 1, cu vicecampioana FCSB.

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a vorbit despre întâlnirea cu FCSB, de duminică, şi, într-o perioadă tulbure la echipă, a anunţat că Dan Petrescu e aşteptat cu braţele deschise înapoi în Gruia, relatează Mediafax.

Petrescu s-a dovedit a fi principalul argument pentru titlul câştigat de CFR în sezonul 2017-2018. După plecarea sa, Edi Iordănescu şi Toni Conceicao nu au reuşit să obţină rezultatele dorite de club şi haosul s-a instaurat la campioana României. În ultima sa intervenţie, Iuliu Mureşan a recunoscut că şi-ar dori ca Petrescu să se întoarcă, dar că nu s-a făcut niciun demers oficial în acest sens: "În mod cert da, fără nicio ezitare. Dar nu ştiu dacă vine. E un antrenor foarte bun. Se descura cu băieţii extraordinar", a declarat preşedintele CFR-ului la DigiSport.

De asemenea, Mureşan a vorbit şi despre derby-ul dintre campioană şi vicecampioană: "Echipa s-a pregătit foarte bine. Oboseala acumulată în perioada grea a dispărut, lucrurie au intrat în normal. Am fost la antrenamnte şi atmosfera e foarte bună. Au contat absenţele lui Deac, Djokovic şi Culio. Aveau realizări mari. Dintre cei trei, Djokovic va juca, e apt 100%. Culio şi Deac nu sunt refăcuţi.

Comenteaza