Antrenorul Simonei Halep, detalii despre modul în care coronavirus afectează tenisul

Antrenorul Simonei Halep, detalii despre modul în care coronavirus afectează tenisul
| Foto: sportsnet.ca

Artemon Apostol-Efremov a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină jucătorii profesioniști și în special fostul lider WTA.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Pandemia de Covid-19 a suspendat mai multe competiții sportive importante, printre care și turneele de la Indian Wells, Miami, Bogota sau chiar partidele de Fed Cup. Jucătorii sunt nevoiți să găsească metode inedite pentru a se pregăti și pentru a nu își pierde forma sportivă. Simona Halep se află în România, însă are dificultăți în a se antrena în condiții normale. Antrenorul său, Artemon Apostol-Efremov a dezvăluit problemele pe care le întâmpină fostul lider mondial.

“Pentru moment păstrăm partea de izolare, lucrurile s-au petrecut destul de rapid. Nu vom merge pe teren în urmîtoarele zile, doar vom face pregătire fizică, forță. E o rutină cu care s-a obișnuit, sunt scoși din această rutină acum. Nu pot să se antreneze normal, sunt practic izolați. Fiecare gestionează cum reușește.

O să aflăm de la săptămână la săptămână, vedem cum evoluează lucrurile. E mai ușor să fii acasă în aceste momente, ai tot confortul casei, lucrurile sunt mai ușor de aranjat. Cu aceste reguli stricte de călătorie nu-ți permiți să mergi undeva și apoi să rămâi blocat. Am putea merge la o sală aici, în România, dar trebuie să găsim una unde nu e nimeni”, a declarat antrenorul pentru Digisport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza