Aproape 600 de poliţişti, jandarmi şi stewarzi la derby-ul Clujului VIDEO

Aproape 600 de poliţişti, jandarmi şi stewarzi la derby-ul Clujului VIDEO
Bilete scumpe, forţe de ordine numeroase. Aproape 600 de poliţişti, jandarmi şi stewarzi vor încerca să stopeze oricel fel de incidente între suporteri care ar putea apărea la partida CFR - "U".

Reprezentanţii celor două cluburi de fotbal, împreună cu liderii de galerie s-au întâlnit astăzi la sediul Grupării Mobile de Jandarmi şi au pus la punct ultimele detalii înaintea bătăliei pentru Cluj.

Autorităţile le-au amintit încă o dată suporterilor prevederile legii, precum şi obligaţiile pe care ei le au în timpul meciului.

"Aproximativ 300 de jandarmi din cadrul Grupării de jandarmi mobile vor asigura măsurile de ordine publică. Vor monitoriza echipele de suporteri în oraş, pe traseele de deplasare a acestora, pe străzile adiacente stadionului", spune purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi, Anda Pop.

Alături de jandarmi, firma de pază care asigură ordinea în interiorul stadionului din Gruia a mobilizat 200 de stewarzi.

SINCRON TEODOR POP PUŞCAŞ, patron firmă de pază 31:32 "Am convenit cu galeria la un comportament absolut civilizat, au căzut de acord că va fi un comportament exemplar de această dată pe stadionul din Gruia", spune şeful firmei de pază care asigură ordinea în interiorul stadionului, Teodor Pop Puşcaş.

În Cluj vor fi mobilizaţi sâmbătă şi câteva zeci de poliţişti care vor monitoriza grupurile de suporteri şi vor restricţiona circulaţia pe străzile din jurul stadionului.

Reporter Cosmin Oanţă

Comenteaza