Aproape jumătate din naţionala lui Contra de la CFR Cluj

Aproape jumătate din naţionala lui Contra de la CFR Cluj

Căpitanul campioanei nu ar refuza o eventuală convocare din partea lui Cosmin Contra. 

Portughezul Mario Camora (32 de ani) a semnat azi prelungirea cu CFR Cluj pentru următoarele 3 sezoane și e aproape să obțină cetățenia română. El va avea un contract de 20.000 euro pe luna, spun surse din cadrul clubului.

Vezi şi : Camora şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Ar putea fi primul stranier din naţionala României şi al patrulea jucător convocat de la campioana CFR Cluj, pe lânga Ţucudean, Deac, Manea.

„E adevărat că suntem aproape să rezolvăm. Deja toate documentele sunt la mine şi, când voi ajunge la Cluj, vom începe să lucrăm la această situaţie. Dar, în primul rând, nu e pentru naţională, e şi pentru mine, să lămuresc nişte chestii ca să locuiesc aici.

Sunt disponibil oricând. Mi-ar plăcea să joc pentru naţionala României. Eu oricum sunt mândru pentru ce mi-a dat în primul rând CFR Cluj, că la ea am venit întâi în România. Şi simt că multă lume mă iubeşte şi în orice oraş din România, unde mă duc de multe ori în vizită cu familia, e un semnal că te respectă pentru ce faci”, a declarat Camora pentru TV Telekom Sport. 

Dacă un asemenea demers ar deveni realitate, Camora ar lupta pentru un loc de titular în naționala lui Cosmin Contra cu Nicușor Bancu și Alin Toșca.

Comenteaza