Şarapova: Vreau să joc finala de la Shenzhen împotriva numărului unu mondial. Ce spune Simona Halep

Şarapova: Vreau să joc finala de la Shenzhen împotriva numărului unu mondial. Ce spune Simona Halep
Jucătoarea Maria Şarapova a mărturisit, joi, după calificarea în semifinalele turneului de la Shenzhen, că îşi doreşte să o întâlnească în finala competiţiei pe Simona Halep, liderul mondial.

"Amândouă mai avem un meci până la finală. Cred că e genul de meci pe care nu-l aşteaptă doar jucătorii, ci şi fanii. Vreau să joc împotriva numărului unu mondial. Dacă va fi în finală, aşa să fie!", a spus fostul lider mondial la interviul acordat chiar pe teren.

La conferinţa de presă susţinută la capătul succesului clar cu Aryna Sabalenka, Simona a fost întrebată, la rândul ei, despre o posibilă confruntare cu jucătoarea care i-a refuzat titlul de la Roland Garros în 2014, dar românca a fost mai rezervată decât rivala sa: "Nu mă gândesc la finală, mă gândesc la ce va fi mâine, am un meci greu. O cunosc bine pe Irina, dar sunt pregătită să lupt. Dacă o să ajung iar în finală, o să fiu foarte fericită", a transmis Simona.

Simona Halep, principala favorită şi liderul mondial, o va întâlni, vineri, de la 08:00, pe Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul patru şi locul 43 WTA, în semifinale la Shenzhen Open.

Şarapova, locul 59 WTA, o va înfrunta, după ora 10:00, pe jucătoarea cehă Katerina Siniakova, cap de serie numărul şase şi locul 47 WTA.

 

Comenteaza