Arbitru de volei, la un pas să fie bătut de jucătorii Unirii Dej VIDEO

Arbitru de volei, la un pas să fie bătut de jucătorii Unirii Dej VIDEO
Tensiune la meciul de volei masculin dintre Unirea Dej şi Remat Zalău. Trei jucători ai gazdelor au sărit să-l bată pe arbitru, care a fost salvat de intervenţia jandarmilor.

Campioana Remat Zalău a câştigat dramatic partida de volei masculin de la Dej, cu Unirea, scor 3-1. În setul patru, un punct acordat sălăjenilor i-a enervat pe dejeni.

Trei jucători de la Unirea Dej au urcat pe scaunul arbitrului principal, braşoveanul Ovidiu Iliescu, pentru a-l lua la bătaie. Oficialul a fost salvat de intervenţia jandarmilor, care însă nu au putut să-i oprească pe suporterii clujeni să-l scuipe.

Pe teren au intrat şi oficialităţile Unirii, care nu au putut stăpâni haosul creat.

Arbitrul Ovidiu Iliescu va fi escortat de jandarmi în afara oraşului. Acesta a mai arbitrat în mod părtinitor un joc al dejenilor, cel de la Craiova, din decembrie, când oltenii s-au impus tot cu 3-1. Iliescu a evitat să facă vreo declaraţie la finalul meciului.

"Asta e campioana? Nu vreau să mă gândesc cum au câştigat celelalte meciuri...", a declarat vicepreşedintele Unirii, Vasile Sălătioan.

Astăzi galeria Unirii, "Nişte dejeni", a aniversat un an de la înfiinţare şi a pregătit o coregrafie deosebită. Sărbătoarea fanilor a fost, însă, stricată de aceste incidente.

Comenteaza