Arbitrul care poate decide campioana în meciul FC Botoșani - CFR Cluj

Arbitrul care poate decide campioana în meciul FC Botoșani - CFR Cluj
| Foto: FRF

CCA l-a delegat la partida FC Botoșani - CFR Cluj pe Sebastian Colțescu. 

Meciul cu FC Botoşani este de maximă importanță, întrucât ardelenii ar deveni matematic campioni cu o victorie. CCA l-a delegat la această partidă pe Sebastian Colțescu, care va fi ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleț și George Neașcu, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Viorel Flueran. Sub arbitrajul lui Sebastian Colțescu CFR Cluj a avut parte de victorii.

Echipa CFR Cluj este echipa pe care Sebastian Colțescu a arbitrat-o în cele mai multe ocazii de-a lungul carierei sale. Arbitrul aflat pe lista FIFA din 2006 a fluierat la 48 de jocuri ale ardelenilor, în care s-au înregistrat 24 de victorii ale formației de pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", cinci remize și 19 înfrângeri. 2,7 este media cartonașelor galbene arătate de Colțescu în meciurile lui CFR Cluj - 130, în cele 48 de partide.

CFR Cluj va întâlni FC Botoșani, marți, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, iar ardelenii vor deveni campioni dacă vor obține trei puncte în deplasarea din Moldova, anunţă DigiSport

Programul ultimelor două etape din play-off:

Etapa 9
FC Botoșani - CFR Cluj, 18 mai, ora 20:30
FCSB - CS Universitatea Craiova, 19 mai, 21:30
Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe, 20 mai, ora 20:30

Etapa 10 (urmează să fie stabilită ziua și ora)
CFR Cluj - FCSB 
CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 
Sepsi Sf. Gheorghe - FC Botoșani

Comenteaza