Are 21 de ani şi dă goluri pe bandă rulantă pentru "U" Cluj: "Critica te ține mereu în priză" / "Aici un oraș întreg trăiește pentru această echipă"

Are 21 de ani şi dă goluri pe bandă rulantă pentru "U" Cluj: "Critica te ține mereu în priză" / "Aici un oraș întreg trăiește pentru această echipă"
| Foto: https://orangesport.ro/

Unul dintre jucătorii de la Universitatea Cluj dă dovadă nu doar de talent, dar şi de modestie şi maturitate la cei 21 de ani ai săi, după ce a fost desemnat cel mai bun tânăr marcator din fotbalul românesc. 

Ianis Stoica a ajuns la ”U” Cluj în urmă cu un an, dar are parte de un sezon excelent. Cu 9 goluri în toate competițiile acesta este cel mai prolific tânăr jucător din primele două ligi.

Atacantul Universității Cluj nu se sfieşte să vorbească despre cum se simte în echipa ”U” Cluj şi spune că în ce-l priveşte dă randament mai bun atunci când e criticat. "Lauda te poate face ca jucător să te relaxezi. Critica te ține mereu în priză", a declarat recent Ianis Stoica într-un interviu publicat de fcucluj.ro.

Deşi a ajuns cel mai bun tânăr marcator din fotbalul românesc, Ianis Stoica spune că nu are de gând să se oprească aici. Despre titulatura dobândită prin muncă şi talent spune că îl motivează să tragă tare în continuare: "În primul rând mă motivează să muncesc și mai mult zi de zi. Sper să nu mă opresc aici. Îmi doresc să îmi ajut cât mai mult echipa și în viitorul apropiat".

Atacantul spune că se simte bine la "U" Cluj şi consideră că de la toți colegii săi de echipă are ceva bun de învăţat, iar Clujul îi place deja mai mult decât Bucureştiul. "Acum cred că suntem o echipă foarte puternică. Tot ce este în jurul acestui club, suporteri, stadion.

Îmi place foarte mult aici totul. Mai ales acum, că suntem pe un drum bun. Sper să o ținem tot așa și să facem suporterii fericiți pentru că eu consider că aici un oraș întreg trăiește pentru această echipă. Clujul e un oraș curat, civilizat. Îmi place mult aici și nu consider că e o diferență atât de mare între București și Cluj sau poate consider eu că îmi place atât de mult aici și nu văd diferențele", spune Ianis Stoica.

Comenteaza