Arlauskis a semnat cu CFR: ”Mă bucur că am ajuns la un club mare”

Arlauskis a semnat cu CFR: ”Mă bucur că am ajuns la un club mare”
Fostul portar de la Unirea Urziceni și Steaua, Giedrius Arlauskis (29 ani) a bătut palma cu CFR Cluj.

Goalkeeperul lituanian a fost prezentat oficial, marți, la stadionul din Gruia.

”Mă bucur că am ajuns la un club mare cum este CFR Cluj. Îl cunosc foarte bine pe Dan Petrescu, iar faptul că el este antrenorul echipei a contat în luarea deciziei de a veni la CFR. Sper să reușesc să am evoluții cât mai bune la Cluj și să reușesc să câștig cel de-al treilea titlu de campion al României", a spus Arlauskis pe site-ul clubului.

Dan Petrescu a dat de înțeles încă de acum două săptămâni că fostul său elev va ajunge la CFR Cluj.

"Nu vreau să vorbesc deocamdată despre un jucător care nu e al nostru, dar până se încheie perioada de transferuri, vom încerca să facem mișcări bune pentru noi", afirma tehnicianul "feroviarilor".

Arlauskis (29 ani) e jucat ultima dată la clubul englez Watford, unde a prins doar 2 meciuri în două sezoane. În 2016 a evoluat sub formă de împrumut la Espanyol Barcelona. Ultima experiență din Liga 1 a bifat-o la Steaua, în sezonul 2014-15. Goalkeeperul lituanian a câștigat atunci Campionatul, Cupa României și Cupa Ligii cu "roș-albaștrii".

În 2009, Giedrius Arlauskis a luat titlul la Unirea Urziceni alături de Dan Petrescu. Tot în acel an, ilfovenii au strâns 8 puncte în grupele Champions League.

De-a lungul carierei, portarul de 29 ani a mai evoluat la FK Šiauliai (2005-07) și Rubin Kazan (2010-14). Arlauskis are 23 selecții în Naționala Lituaniei și este cotat la 1 milion de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza