Arlauskis, dat dispărut de Dan Petrescu: “De când am ajuns, nu l-am văzut. Nu știu unde e”

Arlauskis, dat dispărut de Dan Petrescu: “De când am ajuns, nu l-am văzut. Nu știu unde e”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul campioanei a părăsit România înaintea derby-ului cu FCSB și nu a revenit încă sub comanda noului antrenor din Gruia.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Unul dintre cei mai vocali susținători ai lui Marius Șumudică, dar și prieten declarat cu Marian Copilu, fostul președinte al CFR-ului, Giedrius Arlauskis a plecat în Lituania după demiterea celor doi și nu a revenit încă la Cluj-Napoca.

Dan Petrescu susține că nu a fost contactat de portar, iar Bogdan Mara a discutat cu goalkeeper-ul în ultimele zile. Totuși, antrenorul a anunțat că Arlauskis nu se află pe lista neagră la CFR Cluj.

“Eu nu am dat pe nimeni afară, cum se spune de Arlauskis. De când am ajuns, nu l-am văzut până acum. Eu nu știu unde e Arlauskis. Trebuia să dau la lista UEFA trei portari.

Doi și unul U21, Otto, care e crescut de club. Arlauskis, nefiind acolo și spunându-mi-se că e accidentat, cum să-l trec eu pe listă? El a vorbit cu Mara și i-a spus că face tratament în Lituania.

Dacă n-a considerat să mă sune pe mine, asta e problema lui. Eu am lucrat foarte bine cu el patru ani. El a declarat că s-a întors pentru o anumită persoană, pentru Marian Copilu. Dacă a declarat așa, poate așa a vrut să fie, nu știu, dar eu, în niciun caz, nu am avut o problemă cu el”, a declarat Petrescu la Digisport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza