Arlauskis, lăsat la Cluj înaintea meciului cu Botoșani? Poate intra un debutant

Arlauskis, lăsat la Cluj înaintea meciului cu Botoșani? Poate intra un debutant

Dan Petrescu e în alertă înaintea meciului de la Botoșani. Omul derby-ului cu FCSB, Gedrius Arlauskis, este posbil să nu facă deplasarea în Moldova din cauza unor probleme medicale.

Portarul lituanian a acuzat dureri la coapsă încă după meciul de duminică cu “roș-albaștrii”, în care a fost îngerul păzitor al clujenilor, conform Fanatik.

Arlauskis a avut trei parade providențiale cu FCSB, a scos toate cele nouă șuturi expediate pe poartă, iar procentajul de pase reușite a fost de 80%. Prestația i-a adus un index InStat de 373 de puncte, ceea ce înseamnă o prestaţie stelară dacă ne raportăm chiar și la competiţiile internaţionale.

“Nu am probleme grave de lot. Golofca o să stea o perioadă mai lungă, Sylla la fel, Pereira s-a accidentat şi el. Plus, să vedem astăzi a fost o accidentare la antrenament, aştept să văd dacă un jucător va putea veni sau nu la Botoşani”, a declarat Dan Petrescu.

Jucătorul la care făcea referire antrenorul campioanei este Arlauskis. De altfel, goalkeeperul a resimțit dureri la coapsă imediat după meciul cu FCSB. Staff-ul medical al ardelenilor a făcut eforturi pentru a-l recupera pe portar până la plecarea spre Botoșani, dar în cele din urmă Dan Petrescu a decis să nu riște o recidivă și l-a lăsat la Cluj pe lituanian.

Absența lui Arlauskis este una extrem de importantă ținând cont de prestația acestuia din derby. Pentru meciul de la Botoșani, Petrescu ar putea apela, din primul minut între buturi, la un puști de 17 ani. Otto Hindrich a fost rezervă la partida cu FCSB și ar putea fi preferat și acum polonezului Grzegorz Sandomierski. Pentru Otto Hindrich ar fi primul meci în Liga 1.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza