Arlauskis și-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Cristi Balaj a oferit detaliile despărțirii

Arlauskis și-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Cristi Balaj a oferit detaliile despărțirii
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Portarul lituanian care nu s-a mai alăturat lotului campioanei după plecarea lui Marian Copilu a rupt înțelegerea cu formația din Gruia.

Deși legitimat la CFR Cluj, Gierdius Arlauskis a plecat în Lituania imediat după scandalul ce a dus la plecarea lui Marius Șumudică, dar și a lui Marian Copilu și a refuzat să revină sub comanda lui Dan Petrescu.

Goalkeeper-ul în vârstă de 33 de ani a acuzat o accidentare la gleznă, însă a încercat să forțeze o despărțire de “feroviari”. În cele din urmă, contractul său a fost reziliat, conform dezăluirilor noului președinte al campioanei, Cristi Balaj.

“Arlauskis nu este acum... este acolo, în (n.r. Lituania)... Este un subiect pe care nu aş vrea să-l dezvolt, este situaţia pe care eu am găsit-o când am fost numit în acestă poziţie şi nu este jucătorul CFR-ului in acest moment. (Deci Arlauskis a reziliat cu CFR?) Da”, a spus Cristi Balaj la Telekom Sport.

Cu toate acestea, în urma despărțirii de CFR Cluj, portarul lituanian ar avea de încasat aproximativ 600.000 de euro din partea campioanei României.

Comenteaza