Arma secretă a lui Petrescu: ”Dacă totul e bine, va evolua din primul minut la Chiajna”

Arma secretă a lui Petrescu: ”Dacă totul e bine, va evolua din primul minut la Chiajna”
Dan Petrescu vrea să folosească la Chiajna un jucător transferat în acest sezon. ”A mai jucat acolo și a făcut-o bine. Dacă totul e în regulă, va evolua de la început”, anunță antrenorul lui CFR Cluj.

"Bursucul" se gândește să-l arunce în teren pe Kevin Boli (26 ani). Fundașul ivorian a venit la Cluj acum o săptămână. Formația din Gruia a plătit 500.000 de euro campioanei FC Viitorul, dar l-a dat la schimb și pe Răzvan Horj. Jucătorul de 21 ani nu a prins niciun meci la echipa de seniori în acest sezon și evolua pe același post ca și Boli.

"L-am achiziționat pe Boli pentru că poate juca pe mai multe poziții. Este un jucător care a făcut pregătirea, care a evoluat. Din punct de vedere fizic, sunt convins că nu sunt probleme, doar din punct de vedere al adaptării trebuie să aștepte puțin. De aceea nici nu l-am băgat la meciul cu Craiova, n-am vrut să pun o presiune mai mare pe el. Dacă totul e bine, cred că va juca de la început cu Chiajna. El a jucat deja cu Viitorul acolo și a făcut-o bine", a spus Petrescu.

Kevin Boli juca la Viitorul din 2015, unde a fost adus liber de contract de la Mouscron (Belgia). Fotbalistul african a strâns 80 de meciuri și 4 goluri pentru echipa lui Gheorghe Hagi. Este cotat la 1,5 milioane de euro pe portalul Transfermarkt.com.

Concordia Chiajna - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 18:00, în etapa a 10-a din Liga 1. Partida va fi transmisă în direct pe Dolcesport, Look TV și Digisport.

CFR Cluj este liderul clasamentului, cu 22 puncte. Etapa trecută, formația din Gruia a învins-o cu 2-1 pe CS Universitatea Craiova. Chiajna se află pe locul 12, cu doar 5 puncte. În ultimul joc, ilfovenii au înregistrat prima victorie a sezonului, 2-1 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș.

Comenteaza