Artur Crăciun, primele impresii după partida împotriva campioanei mondiale: ”A fost un debut de vis”

Artur Crăciun, primele impresii după partida împotriva campioanei mondiale: ”A fost un debut de vis”

Fundașul Universității Cluj a jucat pentru prima dată în tricoul Republicii Moldova, chiar pe Stade de France și l-a avut ca adversar direct pe Kylian Mbappe.

În câteva zile, Artur Crăciun a trecut de la duelurile cu Pandurii și Rapid, la cele cu Franța și Islanda. Tânărul stopper al “Șepcilor roșii” a avut șansa debutului în echipa națională a Republicii Moldova, chiar pe terenul campioanei mondiale în exercițiu. Jucătorii din țara vecină puteau chiar înregistra o surpriză, după ce au deschis scorul repede, prin Rață, însă golurile lui Varane și Giroud au întors rezultatul în favoarea Franței.

“Am revenit după două meciuri la lot, mă simt foarte bine, sunt plin de emoții pozitive și sunt gata pentru jocul cu Timișoara. M-am simțit foarte bine în Franța, a fost un debut de vis și am simțit emoții, care m-au copleșit tot meciul. M-am simțit foarte bine, când am intrat în teren mi-au trecut toate emoțiile și am fost aproape de un rezultat istoric pentru Moldova. A foot ceva special, Mbappe e privit ca viitorul Balon de Aur, nu eram cu gândul la el, ci la meci”, a declarat Artur Crăciun.

 

Comenteaza