"Aşa cum au fost chinuiţi suporterii Universităţii Cluj, aşa vor fi chinuiţi şi jucătorii"

"Aşa cum au fost chinuiţi suporterii Universităţii Cluj, aşa vor fi chinuiţi şi jucătorii"
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Directorul general al Universităţii Cluj, Daniel Stanciu, a anunţat că jucătorii vor trece printr-un "program de urmărire şi analiză până la finalul anului". 

”Am mai chinuit încă o săptămână suporterii. Sunt dezamăgit de unii dintre jucători, pentru că puteam, era la îndemâna noastră, să facem mult mai multe puncte. Clar că ei trebuie să intre în acest program de urmărire şi analiză până la finalul anului şi atunci vom trage linie.

S-a investit foarte mult, tot ce s-a făcut în vară, ca strategie, bună sau rea, mai mult rea, dar s-au dat nişte salarii şi s-a pus acest obiectiv, ca echipa să promoveze şi suntem foarte departe de asta. Pot să spun că aşa cum au fost chinuiţi suporterii Universităţii Cluj, aşa vor fi chinuiţi şi jucătorii. Întotdeauna urmează şi o "răsplată". Cu siguranţă vor plăti”, a declarat Daniel Stanciu, citat de liga2.prosport.ro.

”Este clar că dacă nu vom gândi foarte serios o strategie şi nu vom lua măsuri radicale, va fi foarte greu. Trebuie să tai în "carne vie" şi să ai o strategie, care să fie ancorată în realitate. Nu să vindem iluzii oamenilor, pentru că lumea e pătimaşă.

Cei mai mulţi suporteri din această zonă ţin cu Universitatea Cluj. Un club de tradiţie care a fost destul de chinuit, iar eu nu am venit aici să duc chinuiala asta mai departe. Există un punct "zero"; vom ajunge acolo în curând şi o să ştim în ce parte o luăm.

Vrem să facem performanţă, să clădim un club sănătos, un club care să promoveze pe forţe proprii, pe valoarea echipei, pe organizarea bună atât a echipei, cât şi a clubului sau vrem să ajungem întâmplător în Liga 1 şi să ne întoarcem înapoi? Nu vor mai fi concesii. Cine greşeşte va plăti”, a explicat Stanciu.

Comenteaza