ASA Târgu-Mureș va disputa un meci de acasă pe arena lui CFR Cluj

ASA Târgu-Mureș va disputa un meci de acasă pe arena lui CFR Cluj
Mureșenii vor evolua în Gruia la meciul cu ACS Poli Timișoara, programat vineri, 10 februarie, de la ora 17:30, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1.

"Decizia a fost luată ca urmare a condițiilor meteo din ultima perioadă, gazonul stadionului Trans-Sil fiind înghețat și acoperit de zăpadă. Pentru a fi adus la o stare acceptabilă pentru disputarea meciului este nevoie de mai multe zile cu temperaturi pozitive.

Cum locul de disputare a unui joc oficial trebuie anunțat cu cel puțin 7 zile înainte, conducerea clubului a luat decizia ca partida să se joace pe stadionul CFR din Cluj-Napoca", a anunțat formația din Tg. Mureș pe site-ul oficial.

Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că terenul din Gruia se prezintă în condiții optime.

"Am primit o cerere din partea lui ASA pentru a-și disputa aici meciul cu Timișoara, de săptămâna viitoare. Le-am stabilit o chirie și foarte probabil vor veni la noi. Gazonul nostru se prezintă în condiții foarte bune, chiar acum l-am verificat, e curățat și dezghețat", a spus oficialul "feroviarilor" pentru ZIUA de CLUJ.

În prima etapă din 2017, CFR va primi vizita Stelei. Meciul se va juca duminică seara, de la ora 20:00. În aceeași rundă, ASA va evolua pe terenul campioanei Astra Giurgiu. Săptămâna viitoare, ardelenii se vor deplasa la Mediaș, iar ASA va juca în Gruia cu ACS Poli Timișoara.

Comenteaza