Aşii tenisului, în Polivalentă. După numărul 2 feminin vine şi numărul 5 masculin

Aşii tenisului, în Polivalentă. După numărul 2 feminin vine şi numărul 5 masculin
Sala Polivalentă ar putea găzdui un alt eveniment de mare clasă din tenisul mondial.

Sala Polivalentă din Cluj devine casa tenisului românesc. A găzduit meciul de Fed Cup cu Cehia, o va primi pe Angelique Kerber, numărul 2 WTA, la partida România - Germania, de la mijlocul lunii aprilie, dar lucrurile nu se opresc aici. În 15-17 iulie, la Cluj sunt şanse mari să se dispute şi întâlnirea România - Spania, din Cupa Davis. Meciul face parte din sferturile de finală ale grupei I euro-africană. 

"Am vorbit la telefon cu preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, şi sunt mari şanse să organizăm la Cluj partida cu Spania. Ar putea veni la Cluj Rafael Nadal şi David Ferrer", a spus primarul Emil Boc, luni dimineaţa, la REALITATEA FM Cluj.

Spania este de cinci ori câştigătoare a Cupei Davis. Din echipă au făcut parte, la ultimul meci al ibericilor (5-0 cu Danemarca), Rafael Nadal, numărul 5 ATP, David Ferrer, numărul 8, Roberto Bautista Agut, locul 18, şi Fernando Verdasco, aflat pe poziţia 64. Căpitanul nejucător este o fostă jucătoare celebră din circuitul WTA, Conchita Martinez.

Pentru a ajunge să joace împotriva Spaniei, România a trecut în weekend de Slovenia, 4-1. Pentru echipa noastră evoluează Adrian Ungur, 193 mondial, Marius Copil, 202, la simplu, respectiv perechea Horia Tecău (locul 3 ATP la dublu) - Florin Mergea (poziţia a 11 mondială la dublu).

Etichete
Comenteaza