Asta da lovitură! Ce antrenor i-ar putea lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Asta da lovitură! Ce antrenor i-ar putea lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Viitorul lui Dan Petrescu pe banca CFR-ului este incert, iar oficialii clubului caută și soluții pentru o eventuală înlocuire a tehnicianului.

Unul dintre primele nume vehiculate a fost cel al lui Cristiano Bergodi, însă fostul antrenor al celor de la Sepsi OSK ar fi refuzat propunerea ardelenilor, deoarece are dubii în privința viitorului financiar al clubului.

Prin urmare, CFR s-a reorientat și a abordat pista Răzvan Lucescu, actualul tehnician al celor de la PAOK Salonic, anunță Prosport.ro

Nelu Varga i-ar fi propus lui Lucescu Jr. să preia CFR Cluj, iar obiectivele să fie câștigarea campionatului și calificarea în grupele uneia dintre primele două competiții europene.

Răzvan Lucescu n-ar exclude o revenire în România, însă i-a cerut lui Nelu Varga o perioadă de gândire pentru a fi sigur că pleacă de la PAOK, dar și pentru a vedea dacă pe adresa sa va mai ajunge vreo altă ofertă din Țările Arabe, unde în perioada 2019-2021 a pregătit Al-Hilal.

Acum este doar o chestiune de timp până când Răzvan Lucescu îi va da un răspuns concret lui Nelu Varga, deși salariul antrenorului român ar fi destul de greu de suportat de un club din Superliga.

De-a lungul carierei de antrenor profesionist, Răzvan Lucescu a pregătit echipe precum Rapid București, FC Brașov, prima reprezentativă a României, El-Jaish, Petrolul Ploiești, Skoda Xanthi, Al Hilal și PAOK Salonic.

Comenteaza