Astana, un adversar redutabil pentru CFR Cluj. Bogdan Mara: “E o echipă puternică în Europa”

Astana, un adversar redutabil pentru CFR Cluj. Bogdan Mara: “E o echipă puternică în Europa”

“Feroviarii” au pierdut la limită, scor 1-0, primul meci din preliminariile Ligii Campionilor, pe terenul campioanei Kazahstanului.

CFR Cluj a început cu stângul noul sezon european, unul în care își propune să ajungă până în grupele unei competiții europene. Primul meci a adus și prima înfâgere, pe terenul sintetic din Kazahstan. Acum, trupa lui Dan Petrescu are de recuperat deficitul de un gol pentru a-și continua aventura europeană în cea mai importantă competiției continentală.

Bogdan Mara a tras concluziile după meciul cu Astana. “Am avut două ocazii extrem de mari. O echipă puternică, obişnuită pe acest teren sintetic. Ocaziile mari le-am avut noi. Cea a lui Culio a fost imensă; după am primit un gol după nişte devieri, un corner care nu spunea nimic. 1-1 era un rezultat diferit.

Emoţii normal că am, nu e deloc uşor, e un meci greu, avem nevoie de două goluri. E o echipă de nivelul lui Ludogoreţ, Steaua Roşie Belgrad, o echipă puternică în Europa. Eu vorbesc despre o echipă care, an de an, intră în grupele Europa League. 

A fost favorită, e normal. Am nimerit destul de greu, într-o deplasare cu o echipă puternică. Vom lupta şi ne vom juca şansa. Noi am ratat cu poarta goala şi din câţiva metri. Aici s-a făcut diferenţa, nu a fost o echipă mult mai bună. Mergem acasă ca să luptăm şi să învingem, nu e nimic pierdut”, a spus oficialul campioanei, pentru Digisport.

Returul dintre CFR Cluj și Astana se va disputa miercuri, 17 iulie. Până atunci, clujenii vor juca tot pe propriul teren, împotriva Politehnicii Iași.

Comenteaza