Astăzi se decide finala UEFA Europa League

Astăzi se decide finala UEFA Europa League
| Foto: foto facebook.com/EuropaLeague

Arsenal – Atletico Madrid și Marseille – Salzburg sunt meciurile care decid cele două echipe care se vor înfrunta pentru trofeu.

Capul de afiș al serii este clar duelul dintre fost câștigătoare a trofeului și formația pregătită de Arsene Wenger. În meciul tur cele două echipei au încheiat la egalitate, scor 1-1, chiar dacă ibericii au jucat 80 de minute cu un om în minus. Având în vedere că Real Madrid e calificată în finala Champions League, dacă vor câștiga, spaniolii pot egala o performanță care nu a mai fost întâlnită din anul 1994, două echipe din același oraș să dispute două finale europene. Atunci AC Milan și Inter Milano se impuneau în Liga Campionilor și în Cupa UEFA.

Meciul va fi transmis de Pro X, Look Plus și Telekom Sport 1, de la ora 22.

În cealaltă partidă a serii, lucrurile par decise. OM a câștigat cu 2-0 pe teren propriu, într-un meci pe care l-au dominat. Totuși, în faza grupelor, austriecii s-au impus pe propriul teren, cu 1-0, rezultat care nu i-ar ajuta în această seară. Salzburg de bazează pe faptul că Marseille are un record negativ în meciurile din Austria, francezii pierzând de două ori și câștigând doar o dată. Pericolul principal pentru gazde va fi Dimitri Payet, care a pasat decisiv la ambele goluri din tur.

Partida va fi televizată de Look Tv și Telekom Sport 2, de la ora 22.

Comenteaza