Astăzi U-BT Cluj - CSM Oradea vor juca finala campionatului. Meciul are loc în Cluj, la BT ARENA

Astăzi U-BT Cluj - CSM Oradea vor juca finala campionatului. Meciul are loc în Cluj, la BT ARENA
| Foto: u-bt.ro

U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea vor juca finala Ligii Naționale de baschet masculin, la ora 20:00, la BT ARENA, Cluj-Napoca.
 

U-BT Cluj-Napoca emite bilete la meciul decisiv din Finala Ligii Naționale de Baschet, U-Banca Transilvania vs. CSM Oradea, cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a sălii BTarena.

Având în vedere legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, la meci pot asista:

A) toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

B) persoanele care prezintă un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului, fără a fi condiționate de vaccinarea la intrarea în sală. Documente necesare la intrare în sala: adeverință care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate.

C) persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore NUMAI dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului. La BTarena se va organiza un punct de vaccinare disponibil inclusiv înaintea partidei și se va folosi vaccinul Johnson&Johnson.

De asemenea, conform reglementărilor, persoanele care s-au imunizat doar cu prima doză de vaccin și persoanele care se află în perioada de 15-90 de zile de la contactarea virusului NU vor avea acces în sala de eveniment.

Acces minori

La meci au acces și copiii și tinerii sub 18 ani, care pot prezenta rezultatul unui test antigen rapid. Acestea vor fi oferite gratuit la intrarea în arenă.

Copiii cu vârsta până la 3 ani nu au nevoie de bilet.

Clubul va organiza un centru de testare rapidă lângă BTarena, pe Aleea Stadionului lângă restaurantul 4Champions. Testarea este GRATUITĂ pentru fanii care prezintă biletul la meci. Program: duminică, 20 iunie, în intervalul orar 12.00 la 18.30.

La intrarea în sală, toți participanții vor fi supuși unui triaj epidemiologic. Masca este obligatorie astfel încât să acopere gura și nasul, pe toate durata în care participanții se află în interiorul sălii.

ACHIZIȚIONARE BILETE

Toate persoanele care vor să participe la meci sunt obligate sa prezinte biletul de acces la intrarea în sală.

a. Abonații sezonului 2019-2020

Vor avea prioritate în alegerea locurilor până sâmbătă, 19 iunie, ora 14.00.

Preț bilet: 0 lei

Procedură de emitere bilet: se accesează de bilete, se introduce codul de abonament (este notat sub codul de bare), abonatul își selectează locul în sală, introduce datele personale și primește biletul pe e-mail
La intrarea în sală, pe lângă documentele menționate mai sus care validează accesul în sală, abonatul va prezenta: cardul de abonament pentru validare și biletul cu locul rezervat;
Este obligatorie respectarea locului tipărit pe bilet.
Accesul în sală NU este posibil doar pe baza cardului de abonament, fără rezervarea locului în sală.
b. Non-abonaţi sezon 2019-2020

Sâmbătă, 19 iunie, la ora 14.30 vor fi puse în vânzare pe site biletele pentru non-abonați. Biletele se vor vinde și la casieria Sălii Sporturilor “Horia Demian”. Program: sâmbătă 15:00-20.00 și duminică 08:00-15:00.

Preț bilet: 15 lei;

La intrarea în sală, pe lângă documentele menționate mai sus care validează accesul în sală, se va prezenta și biletul cu locul rezervat;

Este obligatorie respectarea locului tipărit pe bilet.

Organizatorul își rezervă dreptul de a elimina din sală orice persoană care nu respectă prevederile legale precum și indicațiile organizatorilor sau ale reprezentanților de securitate.

Comenteaza