Astra Giurgiu – CFR Cluj. Cele mai importante cifre ale meciului care poate decide campioana

Astra Giurgiu – CFR Cluj. Cele mai importante cifre ale meciului care poate decide campioana
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Cele două formații se întâlnesc într-o partidă decisivă în lupta pentru titlu.

Liga 1 se apropie de final, iar tensiunea atinge cote maxime. CFR are un avantaj minim în fața FCSB-ului, iar orice pas greșit poate fi fatal. Tripla campionă a României se deplasează la Giurgiu pentru duelul din penultima etapă a play-off-ului.

Clujenii nu au pierdut împotriva Astrei în acest sezon, acumulând două victorii și un rezultat de egalitate. De asemenea, echipa lui Dan Petrescu nu a mai pierdut în deplasare din decembrie, de la partida cu CS U Craiova. Palmaresul întâlnirilor dintre “feroviari” și giurgiuveni contabilizează 11 victorii pentru echipa din Gruia, șapte remize și doar trei victorii ale astralilor. Mai mult, Astra nu a mai învins CFR, în campionat, din aprilie 2014.

La nivelul băncilor tehnice palmaresul este tot de partea echipei clujene. Din trei întâlniri directe între Dan Petrescu și Gigi Mulțescu, fostul fundaș dreapta a câștigat de două ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. Totodată, Petrescu nu a pierdut niciodată în fața Astrei, în campionat.  

CFR Cluj conduce clasamentul Ligii 1, cu 44 de puncte, unul mai mult decât FCSB. Dacă clujenii vor învinge la Giurgiu, iar roș-albaștrii vor pierde la Craiova, titlul va ajunge în Gruia pentru a patra oară în istorie. Meciul dintre CFR și Astra va avea loc duminică, 13 mai, de la 21:30.

Comenteaza