Astra, Pandurii şi Petrolul își joacă astăzi șansele pentru play-off-ul Europa League

Astra, Pandurii şi Petrolul își joacă astăzi șansele pentru play-off-ul Europa League
Trei echipe din Romania joaca, joi, in mansa a doua a turului III preliminar din Europa League, fortand intrarea in play-off-ul competitiei, ultima faza inaintea grupelor.

Astra are cea mai usoara misiune, mai ales dupa victoria din prima mansa, din deplasare, 3-1 cu Trencin, in timp ce Pandurii, cu Hapoel, si Petrolul, cu Vitesse, pleaca avand a doua sansa djupa 1-1 pe propriile terenuri.

ASTRA a castigat cu 3-1 pe terenul lui TRENCIN, un adversar modest care nu poate pune probleme echipei patronate de miliardarul Ioan Niculae. Singurele emotii sunt date de starea gazonului de pe Arena Nationala, calificarea in play-off nefiind pusa in discutie.

TV: Digi Sport, ora 19:00.

Gorjenii au, practic, o misiune imposibila la Tel Aviv. Dupa 1-1 in turul de pe "Cluj Arena", PANDURII sunt obligati sa marcheze pe terenul lui HAPOEL daca vor sa mearga mai departe. Antrenorul Cristi Pustai are mari probleme de efectiv, ajungand in "Tara Sfanta" cu numai 17 jucatori. Erico Da Silva, Breeveld şi Lemnaru, accidentaţi, nici n-au făcut deplasarea şi, de parcă toate astea n-ar fi fost de ajuns, Christou a ajuns în Israel cu umărul protejat de un bandaj.
HAPOEL-PANDURII ECHIPELE PROBABILE

TV: meciul nu este televizat. Meciul se joaca la ora 20:00.

"Gazarii" au in Olanda dezavantajul meciului din tur, 1-1 pe "Ilie Oana". Chiar şi în aceste condiţii, deşi va fi foarte dificil pe terenul lui VITESSE, olandezii fiind pe val, PETROLUL este decisă să întoarcă soarta calificării. "Mergem să marcăm şi să ne calificăm", a declarat Cosmin Contra.

TV: Digi Sport, ora 21:00.

 

 

Comenteaza