Atacantul CFR Cluj, Alexandru Păun, despre coșmarul COVID-19

Atacantul CFR Cluj, Alexandru Păun, despre coșmarul COVID-19
| Foto: Captură Digi Sport

Alexandru Păun (25 de ani) a revenit în lotul campioanei și a jucat pe final în partida de la Clinceni. În acelaşi timp fotbalistul grupării din Gruia a ținut să lămurească întreaga poveste legată de infectarea cu COVID-19.

Păun a oferit presei câteva informaţii despre infectarea cu COVID-19. Acesta a spus că în primul rând familia lui a fost foarte afectată de ceea ce i s-a întâmplat.

”Mă bucur că am revenit după o pauză îndelungată și că am reușit să câștig. Săptămâna asta, miercuri, mi-a venit al doilea test negativ și am revenit la antrenamente miercuri. A fost o perioadă foarte grea. În prima zi când am aflat că sunt infectat cu coronavirus, toată lumea a fost supărată, în special familia mea. Am stat în spital 10 zile, după care am stat izolat acasă încă 11 zile, a fost o perioadă grea, dar acum sunt sănătos”, a spus Păun, la finalul partidei de duminică seară.

Atacantul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că a fost testat de mai multe ori în această perioadă, lucru care l-a bulversat total. ”Am făcut vreo 10 teste într-o lună și câteva zile. 7 au fost pozitive, iar 3 negative. După 3 săptămâni a venit un test negativ, iat apoi unul pozitiv, nu mai înțelegeam nimic, eram distrus psihic, nu înțelegeam ce se întâmplă. Până la urmă, săptămâna asta au venit două teste negative și am scăpat de acest calvar”, a adăugat Păun.

Fotbalistul, care s-a aflat și în atenția celor de la FCSB, a ținut să ofere informaţii în plus celor care l-au acuzat de iresponsabilitate. ”Mă bucur că s-a terminat pentru că au fost discuții la început, că am ieșit în oraș. Eu am ieșit cu prietena mea și cu fratele meu la masă, eu am făcut testele și erau negative, deci nu era problema la ei.

Pentru familia mea n-a fost ușor când vedea în presă că lumea spunea că trebuia să am grijă, că nu știu ce. Eu sunt un băiat liniștit, ies mereu cu familia mea și am grijă pe unde ies”, a explicat jucătorul. Apoi, tot el a spus că le este recunoscător colegilor și șefilor din club pentru susținere.

”Din partea clubului și a colegilor am avut susținere întotdeauna. Dar vă dați seama că mama mea a fost foarte afectată, la fel ca iubita și fratele. Am avut simptome chiar în noaptea dinaintea meciului cu FCSB, am avut febră, frisoane, mă durea foarte tare capul, după care 10 zile nu am avut gust și miros. Astea au fost simptomele”, a mai spus, într-un final Păun, conform DigiSport.

Comenteaza