Atacantul dat afară de CFR Cluj a debutat cu un gol la noua sa echipă

Atacantul dat afară de CFR Cluj a debutat cu un gol la noua sa echipă
| Foto: https://www.sportarad.ro/

Clubul din Gruia a oficializat în noiembrie plecarea atacantului spaniol Jefté Betancor. Supărarea cea mai mare a spaniolului a fost aceea că Mandorlini nu i-a dat ocazia să joace atât cât şi-ar fi dorit.  

Jefté Betancor, fotbalistul spaniol de 30 de ani nu a mai fost inclus în lotul ardelenilor după ce a plecat nervos de la stadion la pauza meciului cu Farul Constanţa.

Gestul de a părăsi Stadionul Doctor Constantin Rădulescu imediat după ce a fost schimbat de tehnicianul Andrea Mandorlini la pauza meciului CFR Cluj - Farul Constanța (3-1), a determinat conducerea clubului din Gruia să-i rezilieze contractul spaniolului. 

După despărțirea de CFR Cluj atacantul a explicat că a fost decizia sa de a-și încheia contractul cu gruparea ardeleană. Acesta nu ar fi fost mulțumit de numărul minutelor jucate sub comanda lui Andrea Mandorlini, motiv pentru care a decis rezilierea contractului cu CFR Cluj.

Jefté Betancor a decis să semneze cu Panserraikos, echipă din prima ligă a Greciei, iar mutarea în fotbalul elen îi priește din plin. Atacantul a început pe banca rezerve partida lui Panserraikos, de pe teren propriu, cu Kifisias din etapa a 17-a a campionatului Greciei. Însă, tehnicianul formației gazdă a decis să-l introducă în teren pe atacantul spaniol în minutul 61, la scorul de 0-1 pentru adversari, iar fostul jucător al CFR-ului nu a dezamăgit. 

Concret, Jefte a reușit să marcheze pentru Panserraikos în minutul 85 al partidei, din pasa decisivă a lui Amr Warda, și să restabilească egalitatea pe tabelă. Astfel, spaniolul a punctat în primul său meci oficial jucat pentru Panserraikos, a transmis digisport.ro.  

Comenteaza