Atacantul Mario Rondon și-a găsit echipă la o zi după despărţirea de CFR Cluj

Atacantul Mario Rondon și-a găsit echipă la o zi după despărţirea de CFR Cluj

Venezueleanul Mario Rondon (35 de ani), atacantul care s-a despărțit de CFR Cluj, ieri, a fost prezentat oficial la formația poloneză Radomiak Radom.

Atacantul Mario Rondon și-a găsit echipă la o zi după despărţirea de CFR Cluj

Mario Rondon și-a găsit echipă la doar o zi după despărţirea de campioana României. Deși a fost dorit și de FC Voluntari, fotbalistul venezuelean a ales o experiență în campionatul Poloniei, la nou-promovata Radomiak Radom. El a semnat un contract valabil două sezoane și a fost prezentat oficial, transmite digisport.ro.

"Sunt bucuros că am ajuns aici. Îi salut pe toți fanii lui Radomiak. Ne vedem la stadion", a fost scurta reacție a lui Rondon.

Despre Rondon s-a spus că au apărut tensiuni între el şi antrenorul Marius Şumudică şi totul a culminat cu scoaterea lui Mario din lot. Marius Bilaşco, director sportiv la CFR, susţine însă că Şumudică nu l-a dat afară pe Mario, dar că atacantul ar fi evoluat foarte puţin.

Totuşi, declaraţia antrenorlui Marius Şumudică o contrazice într-o anumită măsură pe cea a lui Marius Bilaşco. "(...) A făcut un pas greșit pe care nu vreau să-l dezvolt acum, care mi-a demonstrat că el are un caracter îndoielnic.

Am fost primul care a venit la conducerea clubului și am spus că nu pot să continui cu un astfel de jucător. Nu din cauza aportului lui sau rezultatelor profesionale, ci pentru că nu am nevoie ca cineva să-mi distrugă grupul. (...)

Putea să fie oricare dintre jucători. Dacă gestul făcut de Rondon îl făcea oricare alt jucător, avea aceeași soartă. Eu nu accept așa ceva. Îi doresc baftă unde s-a dus.", a declarat antrenorul campioanei despre situaţia lui Rondon, înaintea meciului CFR Cluj - Borac Banja Luka, din turul 1 preliminar Champions League, care se joacă marți, 6 iulie, de la ora 20:00.

Comenteaza