Atitudinea lui Neluţu Varga, motivul principal pentru plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj

Atitudinea lui Neluţu Varga, motivul principal pentru plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj
| Foto: Sport Pictures

Reacţiile pe care le-ar fi avut Neluţu Varga după fiecare meci pierdut al CFR-ului ar fi motivul principal care l-a determinat pe antrenorul Edi Iordănescu să nu continue la clubul din Gruia.

Atitudinea patronului Neluţu Varga în momentele dificile traversate de echipă au fost determinante în luarea deciziei. După fiecare rezultat slab al echipei, Varga în loc să-i asigure pe antrenori şi staff de tot suportul său, el suna alţi antrenori să-i întrebe dacă pot veni la CFR, deoarece trebuie să-l schimbe pe Iordănescu ca să ia titlul, arată sursele Digi Sport.

Informaţia ar fi ajuns la urechile antrenorului şi chiar dacă toţi ceilalţi acţionari ai clubului l-au susţinut, Edi era conştient că dacă Varga decidea să-l dea afară, nimeni nu-l putea convinge să se răzgândească. La fel cum a procedat şi acum doi ani, când a fost dispus să achite o clauză de 400.000 de euro ca să renunţe la acelaşi Iordănescu, după un rezultat slab cu Malmo în turul cupelor europene.

După câştigarea titlului, patronul Neluţu Varga era extrem de bucuros pentru performanţa obţinută, mai ales că atunci când a plecat Petrescu, CFR avea de recuperat patru puncte de Universitatea Craiova şi şase de FCSB. A precizat că Iordănescu poate să stea cât vrea la echipă, însă afirmaţiile nu l-au întors din drum pe antrenor.

"Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta! Nu se pune problema să plece! El a simțit că nu toți jucătorii sunt implicați suficient și a vrut să-i motiveze. Acesta a fost substratul declarațiilor sale. Clubul nostru a oferit tuturor antrenorilor condiții cum nu cred că mai sunt în România. Facem efort pentru a le crea cele mai bune condiții", a declarat Neluţu Varga pentru ProSport după rezultatul de la Botoşani.

 

Comenteaza