Atletico, remiză la Londra, în semifinalele Europa League

Atletico, remiză la Londra, în semifinalele Europa League
| Foto: foto facebook.com/EuropaLeague

Ibericii au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Arsenal, deși au jucat aproape tot meciul cu un om în minus.

Britanicii au început meciul mai bine și Lacazette a avut două ocazii în primele șapte minute. Atletico a avut un start dezastruos, fundașul Vrsaljko fiind eliminat în minutul 10, pentru două cartonașe galbene. Până la finalul reprizei, Welbeck și de partea cealaltă, Griezmann au ratat oportunități foarte bune.

La 15 minute de la reluare, Wilshere i-a centrat lui Lacazette, iar francezul a trimis precis cu capul și a deschis scorul. Apoi, meciul s-a liniștit, dar când s-a intrat în ultimele 10 minute de joc, Griezmann a profitat de o greșeală a compatritoului Koscielny și a marcat un gol ce poate fi decisive în economia calificării. Ramsey a mai ratat și el o ocazie pe final, dar partida s-a încheiat 1-1.

În celălat meci al serii, Marseille s-a impus în fața lui RB Salzburg, scor 2-0. Francezii au deschis scorul repede, prin Thauvin, care a deviat în poartă o centrare a lui Dmitri Payet. Apoi, Sanson a ratat și el o oportunitate bună pentru OM. Austriecii au răspuns prin Lainer, dar șutul său a fost respins de portarul francez.

După pauză, același goalkeeper a fost în centru atenției, la ocazie mare a lui Wolf. Totuși, tot OM a fost cea care a marcat, după ce același Payet l-a găsit excelent în careu pe N’Jie, iar camerunezul a trimis mingea la colțul lung. Salzburg a încercat să revină prin ocaziile lui Gulbrandsen și Ulmer, dar meciul s-a încheiat cu victoria francezilor, scor 2-0.

Returul celor două partide se joacă joi, 3 mai, de la ora 22.

Comenteaza