Au învins pentru Morris! „U" Mobitelco BT - Timba Timişoara 71-60 GALERIE FOTO

Au învins pentru Morris! „U
„U" Mobitelco a învins cu 71-60 Timba Timişoara, în cadrul Ligii Naţionale de Baschet Masculin.
Baschetbaliştii de la „U" Mobitelco s-au impus la nouă puncte diferenţă, 71-60 (17-19, 21-16, 20-13, 13-12) în faţa celor de la Timba Timişoara, joi seară.
Baschetbaliştii de la „U" Mobitelco s-au impus la nouă puncte diferenţă, 71-60 (17-19, 21-16, 20-13, 13-12) în faţa celor de la Timba Timişoara, joi seară.
">

Clujenii i-au dedicat victoria lui Tyler Morris, cel care a marcat coşul decisiv în 2011, când „U" Mobitelco şi-a adujdecat titlul de campioană şi care se va despărţi acum de echipă.
Marcatorii au fost (conform site-ului oficial al echipei „U" Mobitelco):

"U" Mobitelco: Barnette . 19 10 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepţii), Wright 14 (6 pase decisive), Nikolov 11 (7 rec., 4 p.d., 2 capace), Silvăşan 11 (4 rec., 3 p.d.), Baciu 10 (8 rec.), Todorovic 4 (4 rec.), Hallik 2 (2 rec.). Au mai evoluat: Nakic (2 p.d.) şi Kuti. 
Timba: Grubisic 14, Johnson 13, Stojakovic 10 (11 rec., 10 p.d.), Huckaby 6, Glynn 6, Mihuti 6, Milovic 5.

"A fost un meci special pentru Tyler, am văzut cu toţii ce înseamnă el pentru Cluj şi cât de mult îl apreciaza fanii. Meciul, în sine, a fost unul greu pentru că, deşi am avut antrenamente puternice toată săptămâna, nu am putut transfera energia de acolo in meci", a precizat Sean Barnette, cel mai bun marcator al meciului, conform sursei citate.

"Sunt mulţumit că am putut să îi oferim o victorie la despărţirea de Tyler, dar nu sunt satisfacut de jocul nostru. Din nou, pentru a treia oara după meciul cu Ciuc şi cel cu Dinamo, adversarul vine şi joacă zona. Am încercat, din păcate, doar jocul de afară, şuturile de la distanţă, lucru care, desigur, a fost greşit. Avem aruncători buni, putem ataca zona, însă astăzi nu am avut deloc răbdare, am aruncat după decizii pripite, individuale", a menţionat Niksa Bavcevic, antrenorul celor de la „U" Mobitelco.

"Atmosfera a fost specială! Din păcate, nu s-a terminat aşa cum credeam cu toţii că se va termina, însă aceasta seară a fost una specială pentru Cluj, pentru echipă, pentru mine. Am primit o minge de aur, practic pentru mine sunt doi ani comprimaţi în ea! Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm în această seară, Mircea, antrenorul şi toata lumea au vrut această victorie pentru a-mi oferi mie o seară specială. Aţi fost, cu toţii, minunaţi şi nu o să uit niciodată experienţa pe care am avut-o aici, la Cluj. După ce mă întorc acasă o să... mănânc multă mâncare, o să ma odihnesc şi o să îmi limpezesc mintea. În câteva săptămâni o să mă decid ce voi face", a explicat Tyler Morris.

Comenteaza