Au pus gând rău CFR-ului. "Ne așteaptă o săptămână de foc, dar vrem să câștigăm"

Au pus gând rău CFR-ului.
CFR Cluj joacă, luni seara, pe terenul lui CSM Poli Iași, într-o partidă care poate fi hotărâtoare pentru rămânerea în play-off. Moldovenii le-au pus, însă, gând rău "feroviarilor" înaintea duelului din Copou.

„Nu trecem printr-o perioadă grozavă, nu am reuşit să obţinem decât un punct în primele două meciuri. Sunt mai multe cauze, dar nu vreau să caut scuze. Ne aşteaptă o săptămână de foc, dar ne dorim să câştigăm cu două echipe bune ale campionatului, CFR Cluj şi Astra, care probabil vor juca în play-off. Sper ca noi să fim bine din toate punctele de vedere, fizic şi psihic, şi să abordăm partidele cu o altă atitudine", a declarat antrenorul lui CSM Poli Iași, Eugen Neagoe, în ProSport.

CFR ocupă locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu 37 puncte, dar poate fi depășită de Astra (locul 7, 35 puncte, un meci în minus - n. red.), giurgiuvenii având meci la Chiajna. În aceste condiții, "feroviarii" sunt obligați să bată în Copou pentru a rămâne în primele 6.

Poli Iași se află pe 10, cu 26 puncte. În ultimele două runde, moldovenii au pierdut cu 1-2 la Timișoara și au scos un egal, 1-1, cu Pandurii. Elevii lui Neagoe au și o restanță cu Astra, din etapa a 23-a, care se va disputa pe 2 martie. CFR Cluj, în schimb, are maximum de puncte în ultimele jocuri, ardelenii trecând de Gaz Metan Mediaș (2-1) și ASA Târgu Mureș (2-0).

Elevii lui Vasile Miriuță nu vor putea conta pe Laurențiu Rus (accidentat), dar va reveni Filipe Nascimento, care suferise o entorsă în derby-ul cu Steaua. De la Iași vor lipsi Frăsinescu, Bole şi Stenio Santos, aceștia fiind suspendați.

CSM Poli Iași - CFR Cluj se joacă, luni seara, de la ora 20:30, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași. Partida va putea fi urmărită în direct pe Dolce, Look și Digisport. În tur, ”feroviarii” au câștigat în Gruia cu 1-0, printr-un gol marcat de Nascimento din lovitură liberă.

Comenteaza