Au victorii pe linie, dar nu se îmbată cu apă rece. Petrescu: ”O să piardă și CFR la un moment dat”

Au victorii pe linie, dar nu se îmbată cu apă rece. Petrescu: ”O să piardă și CFR la un moment dat”
Deși are victorii pe linie la CFR, Dan Petrescu încearcă să-și țină elevii cu picioarele pe pământ. În următorul joc, ”feroviarii” vor întâlni deținătoarea Cupei și a Supercupei României, FC Voluntari. Partida este programată duminică, de la ora 21:00, pe arena din Gruia, în etapa a șaptea din Liga 1.

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a lăudat viitoarea adversară și se așteaptă la o partidă foarte disputată.

"Voluntariul e o echipă valoroasă și organizată, care a câștigat două trofee în șase luni. Au un antrenor bun, jucători de mare experiență. Pe unii i-am și antrenat, Maftei, Lazăr și Marinescu. Cernat este unul dintre cei mai buni decari pe care i-a avut România vreodată. E o formație care știe ce vrea. Steaua a bătut-o în minutul 93, la Viitorul au scos un 0-0, iar ultimul meci l-au câștigat. Sunt convins că pot surprinde pe oricine în acest moment", a spus "Bursucul".

În ultima rundă, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Ardelenii au 5 succese la rând în campionat, iar în startul sezonului au remizat cu FC Botoșani, scor 1-1. Egalul cu moldovenii a fost singurul duel în care CFR a primit gol până acum. Cu toate că are un parcurs foarte bun la CFR, Dan Petrescu încearcă să-și țină jucătorii cu picioarele pe pământ.

"Când ai multe victorii, spiritul este mai bun. Dar nu vreau să credem că suntem de neînvins sau că nu vom primi gol. O să se întâmple și aceste lucruri la un moment dat. Asta e clar", a subliniat fostul internațional.

"Feroviarii" ocupă primul loc în clasament, cu 16 puncte. FC Voluntari este pe 9, având 8 puncte. În ultima etapă, ilfovenii au învins-o cu 2-1 pe Gaz Metan Mediaș. Sezonul trecut, CFR a obținut o victorie (5-0 la Cluj) și o înfrângere (1-2 la Voluntari) cu actuala deținătoare a Cupei și a Supercupei României.

"Nouvier și Vera s-au accidentat la Sepsi, dar sper ca până la ora jocului să fie recuperați", a mai zis Dan Petrescu.

CFR Cluj - FC Voluntari se joacă duminică seara, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Meciul va fi transmis în direct pe Look TV, Digisport și Dolcesport.

Comenteaza