Australian Open | Când joacă Simona Halep şi ceilalţi tenismeni români

Australian Open | Când joacă Simona Halep şi ceilalţi tenismeni români
Aventura Simonei Halep la Australian Open începe marţi dimineaţă, în jurul orei 05:30, cu meciul contra australiencei Destanee Aiava (17 ani, locul 193 WTA).

Simona Halep va juca primul meci la Australian Open marţi dimineaţă, în jurul orei 05:30, contra austrliencei Destanee Aiava (17 ani, locul 193 WTA). Partida de debut a liderului mondial e programată pe Rod Laver Arena, cel mai mare stadion din complexul de la Antipozi.

Înaintea meciului Simonei, ziua va fi deschisă de Karolina Pliskova, care o va înfrunta pe Veronica Cepede Royg, iar Halep va intra pe teren după meciul dintre Alexander Zverev şi Thomas Fabbiano.

Tot marţi, Ana Bogdan va sta faţă în faţă cu Kristina Mladenovic, în al patrulea meci de pe terenul 3. În schimb, Sorana Cîrstea a fost repartizată pe terenul 19, urmând să o întâlnească pe Zarina Diyas, din Kazahstan, după meciul Adrian Mannarino - Matteo Berrettini, care începe la ora 02:00.

Ceilalţi jucători români aflaţi pe tablourile de simplu vor debuta luni la Australian Open. Irina Begu va juca de la ora 02:00 contra rusoaicei Ekaterina Makarova (terenul 7), Monica Niculescu o va întâlni, de la aceeaşi oră, pe Mona Barthel (terenul 14), iar Marius Copil se va duela cu Gilles Simon în al treilea meci de pe terenul 13, undeva în jurul orei 06:00.

 

Comenteaza