Costache, despre momentul în care Dan Petrescu i-a dărâmat moralul

Costache, despre momentul în care Dan Petrescu i-a dărâmat moralul
| Foto: prosport.ro

Autorul golului de 2-0, Valentin Costache, şi-a amintit, la finalul meciului disputat de CFR Cluj cu rivala FCSB, despre momentul care l-a dărâmat în acest sezon: acela în care fostul antrenor, Dan Petrescu, nu l-a trecut pe lista UEFA.

Costache a pus tunurile pe Dan Petrescu, după victoria cu FCSB. Mijlocașul s-a plâns că nu a fost trecut pe lista UEFA de fostul antrenor.  El şi-a amintit la finalul meciului de duminică, de momentul care l-a dărâmat moral în acest sezon.

Este vorba despre cel în care fostul antrenor, Dan Petrescu, nu l-a trecut pe lista UEFA. "Am fost foarte afectat, nu am înţeles de ce nu am fost trecut pe lista UEFA"

"Avem mare încredere acum pentru următoarele meciuri, cu Dinamo şi Craiova. Am înţeles bine ce ne-a spus Mister. Înainte de meci am primit mesaj de la cineva din club, care mi-a spus că marchez 100%.

Am fost foarte afectat, nu am înțeles (când Petrescu nu l-a trecut pe lista UEFA, n.red. ). Mă gândeam zi de zi, nu știam ce să mai fac. Uite că ușor, ușor încep să-mi revin!", a spus Costache, după victoria cu FCSB, conform DigiSport

CFR a învins-o duminică pe FCSB, scor 2-0, iar patronul clujenilor, Ioan Varga, a anunțat că le va acorda prime speciale jucătorilor pentru acest succes.

Comenteaza