Avantajul Universității Cluj în lupta pentru promovare: “La noi lucrurile sunt foarte stabile din punct de vedere financiar”

Avantajul Universității Cluj în lupta pentru promovare: “La noi lucrurile sunt foarte stabile din punct de vedere financiar”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul ”Șepcilor roșii”, Erik Lincar, a vorbit despre punctele forte ale echipei sale în finalul încins al sezonului din eșalonul secund.

Într-un campionat în care majoritatea echipelor, inclusiv cele din play-off, se confruntă cu probleme financiare, stabilitatea ar putea fi avantajul Universității Cluj. Erik Lincar a dezvăluit că situația financiară a clubului este foarte bună, iar “studenții” se pot concentra la lupta din teren.

“Nu cred că avem nevoie de o remaniere serioasă pentru Liga 1, cred că am putea face o figură frumoasă. La noi lucrurile sunt foarte stabile din punct de vedere financiar. Nu sunt salarii foarte mari, dar sunt la zi, suntem într-o situație foarte bună”, a declarat antrenorul, potrivit Digisport.

Un posibil baraj cu Dinamo nu îi sperie pe “studenți”

Universitatea Cluj a reușit în urma victoriei din derby-ul cu Petrolul să revină pe locul secund și e la doar trei puncte de ploieșteni, care ocupă prima poziție. Promovarea directă este în continuare obiectivul “Șepcilor roșii”, însă nici un posibil baraj cu Dinamo nu îi sperie pe clujeni.

“Din punctul meu de vedere, am avea șanse egale cu Dinamo la un baraj. Dinamo trece printr-o perioadă complicată, apar în fiecare zi probleme de toate felurile. Chiar nu ne-ar fi deloc teamă să jucăm cu Dinamo”, a explicat tehnicianul.

Următorul meci al Universității Cluj va fi tot pe teren propriu, în compania surprizei din play-off, Unirea Slobozia. Partida e programată sâmbătă, 30 aprilie, de la 15:00.

Comenteaza