Avertismentul lui Enache înaintea ultimelor meciuri ale anului pentru “U” Cluj: “E o săptămână de totul sau nimic, suntem condamnați să câștigăm”

Avertismentul lui Enache înaintea ultimelor meciuri ale anului pentru “U” Cluj: “E o săptămână de totul sau nimic, suntem condamnați să câștigăm”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul formației clujene își dorește șase puncte în ultimele două partide din 2020 pentru “Șepcile roșii”, cu Dunărea Călărași și Ripensia Timișoara.

“Studenții” revin pe Cluj Arena, unde nu au mai evoluat din luna octombrie, când încheiau la egalitate duelul împotriva Concordiei Chiajna. Pentru echipa clujeană urmează două meciuri decisive, în compania Dunării Călărăși și Ripensiei Timișoara. Costel Enache își dorește șase puncte din cele două dueluri, însă a anunțat că nu se va putea baza pe Berci, Novac, Filip și Neciu.

“Nu e cea mai bună atmosferă, ultimele rezultate au creat o stare de neliniște, de tensiune în cadrul grupului. După ultimul joc pe care ar fi trebuit să îl jucăm s-au adunat și ceva frustrări. Vedem și situația din clasament, știm că e presiune foarte mare.

O simțim fiecare individual, o simțim ca grup, sperăm să o corectăm un pic în cele două jocuri rămase. Cu cele 6 puncte acumulate ne-am mai liniști un pic și am prinde culoare în obraji.

E o săptămână de totul sau nimic, suntem condamnați să câștigăm cele două jocuri dacă vrem să mai credem în obiectiv”, a spus antrenorul.

Enache a vorbit și despre partida împotriva Farului, pierdută la ”masa verde”. “Acum e ușor să vorbim, nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am fi jucat. În perioada meciului de Cupă și a celui de la Miercurea Ciuc am avut discuții între noi, jucătorii și antrenorii. Am încercat să căutăm soluții, să lăsăm deoparte adversitățile și să ne concentrăm pe jocuri.

După meciul de la Huși, unde parcă am văzut o altă stare de spirit, eram convins că vom face un joc bun cu Farul. Am simțit jucătorii montați, dar din păcate nu am reușit să jucăm. Poate că dacă jucam și câștigam altfel erau energiile și altul era și clasamentul.

Oamenii din fotbal ar trebui să știe foarte bine că jucătorii merg la multe echipe și rămân prieteni între ei. Iar aceste lucruri aduc informații, atât ar trebui să știe. Avem și noi niște informații pe care nu le putem spune. Mi se pare dubios să joci sâmbătă și din nou sămbătă, însă miercuri nu”, a declarat tehnicianul.

Comenteaza