Avertismentul lui Falub, înaintea jocului cu Poli: “Mă aștept la un meci greu, Timișoara e o echipă bună”

Avertismentul lui Falub, înaintea jocului cu Poli: “Mă aștept la un meci greu, Timișoara e o echipă bună”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității Cluj susține că primul joc pe teren propriu din noul sezon va fi mai complicat decât pare la prima vedere.

După victoria de la Bacău, “studenții” se pregătesc de revenirea pe Cluj Arena. Primul adversar al “Șepcilor roșii” pe teren propriu va fi Poli Timișoara. În prima etapă, bănățenii au remizat pe teren propriu în compania celor de la CS Mioveni, formație ce a fost aproape de promovarea în Liga 1. Astfel, Adrian Falub a avertizat înaintea jocului că partida ar putea fi mai dificilă decât pare la prima vedere.

”Mă aștept la un meci greu, pentru că știu că Timișoara e o echipă bună, ce primește greu goluri. Ei anul trecut au primit zece goluri în 23 sau 24 de meciuri. Ne va fi dificil, au jucători cu mare experiență, însă noi am început un drum de pe care nu avem voie să ne întoarcem.

Am câștigat un meci important în prima etapă, atunci când se câștigă mai greu. Chiar dacă vom suferi, vreu să ne batem să câștigăm trei puncte care ar fi foarte importante pentru noi. Avem mici probleme pentru că nu suntem uniformi din punct de vedere al pregătirii.

Sunt jucători care au făcut toată pregătirea cu noi, avem jucători care sunt de două săptămâni la echipă, alții de zece zile, alții chiar de o săptămână și atunci e dificil puțin să gestionăm situația din perspectiva pregătirii fizice. Avem jucători cu experiență totuși, care știu să își dozeze efortul, iar din fericire avem cu cine să-i înlocuim mai ales că se pot face cinci schimbări”, a declarat tehnicianul Universității Cluj.  

La rândul său, Alex Negrean, fotbalistul “Șecpilor roșii” a prefațat partida cu Poli. ”Mă simt bine, aștept cu nerăbdare meciul. Pot spune că surpriza suporterilor de astăzi m-a încurajat pentru mâine și aștept cu nerăbdare să-i văd, chiar dacă nu pot intra pe stadion. Eu zic că vom face o impresie bună și vom câștiga împotriva Politehnicii Timișoara. Putem spune că meciul de la Bacău a fost unul greu, a fost primul oficial.

Acolo contează foarte mult caracterele și noi zic că am demonstrat prin cele trei puncte câștigate că avem caracter în joc. Acum spre să creștem de la meci la meci, asta contează cel mai mult. Trebuie să devenim mai omogeni, iar în iarnă să fim pe un loc de play-off. Acesta e obiectivul nostru”, a spus mijlocașul “Șepcilor roșii”.

Jocul dintre Universitatea Cluj și Poli Timișoara se va disputa astăzi, de la 18:30, pe Cluj Arena.

Comenteaza