AZ Alkmaar îi dă fiori lui Dan Petrescu: “Jocul lor de atac este unul pe care nu l-am văzut demult”

AZ Alkmaar îi dă fiori lui Dan Petrescu: “Jocul lor de atac este unul pe care nu l-am văzut demult”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației clujene a lăudat echipa olandeză pe care elevii său urmează să o înfrunte în grupele Conference League.

Meciul dintre CFR Cluj și AZ Alkmaar vine într-un moment complicat pentru “feroviari”, care au fost învinși de nou-promovata Rapid în campionat. În plus, olandezii au defilat în ultima etapă din Eredivisie, 5-1 cu Utrecht, iar Petrescu a recunoscut că este speriat de AZ Alkmaar.

“După ce m-am uitat, pot să spun că mă sperie, au 14 jucători de echipa națională, jucători de clasă, cu entuziasm, tinerețe, viteză. Ați văzut ce a făcut Ajax cu Dortmund.

Jocul lor de atac este, sincer, unul pe care nu l-am văzut demult la alte echipe! Nici noi nu suntem într-o formă foarte bună în acest moment. Pe mine mă sperie mai mult forma noastră în acest moment, dar și cei de la Alkmaar sunt de temut, joacă un fotbal de mare calitate.

Nu mai suntem echipa de anii trecuți în Europa, dar trebuie să facem o figură frumoasă. Nu e ultima șansă chiar dacă pierdem, mai sunt 3 meciuri”, a spus antrenorul campioanei înaintea partidei.

Duelul dintre CFR Cluj și AZ Alkmaar se va disputa joi, de la 22:00, pe arena din Gruia.

loading...
Comenteaza