Azi, ora 21.00: Craiova, ultimul adversar din tur pentru CFR. ECHIPA PROBABILĂ

Azi, ora 21.00: Craiova, ultimul adversar din tur pentru CFR. ECHIPA PROBABILĂ
Din lotul clujenilor lipseşte Voiculeţ, plecat de la echipă.

Meciul de astăzi, cu CSU Craiova, face parte din ultima etapă a turului. CFR are şansa să urce serios în clasament, pentru ca are două meciuri consecutive acasă, acesta şi cel cu Viitorul, în prima etapa din retur. După ultimele două egaluri, clujenii nu mai stau atât de bine în clasament nici macar cu cele 6 puncte restante, pe care anunţă că le vor primi înapoi. Sunt pe locul al optulea, iar cu cele 6 puncte ar fi pe cinci, cu emoţii pentru intrarea în play-off.

În campionatul trecut, Craiova a obţinut 4 puncte din dubla cu CFR. Clujenii nu avantajul de a nu fi pierdut niciun meci pe teren propriu; au doar victorii şi o remiză, acel 1-1 cu Astra. În clasamentul meciurilor de pe teren propriu, CFR este pe locul al doilea în acest moement.

Faţă de etapa trecută (0-0 la Târgu Mureş), va lipsi Voiculeţ, plecat definitiv de la echipă. Revine aşadar croatul Gomelt în faţa apărării. Altfel, vom vedea echipa standard, cu obişnuita indecizie pe extrema stânga între Păun şi Nouvier. Patru jucatori clujeni sunt în pericol de suspendare şi ar putea rata partida cu Viitorul, în cazul în care vor primi un avertisment astăzi, din partea arbitrului Lucian Rusandu: Camora are 6 galbene(!), V. Bruno, T. Lopes şi Jakolis, câte 3.

Echipa probabilă:
CFR: Marc - T. Lopes, Larie, Goian, Camora - Gomelt, Petrucci - Jakolis, Cr. Lopez, Paun (Nouvier) - Beleck.

Meciul va fi transmis live de patru televiziuni, DigiSport, DolceSport, Look TV şi TVR.

 

Comenteaza