Badea a condus primul antrenament la "U": "Niculescu va fi colaboratorul meu din teren"

Badea a condus primul antrenament la
Noul antrenor al Universităţii şi-a intrat de astăzi în atribuţii. El a venit cu un staff complet, din care face parte şi un psiholog.
Ionuţ Badea, noul antrenor al Universităţii, şi-a intrat astăzi în rol. El a fost însoţit la primul antrenament de secundul Dragoş Radu şi de preparatorul fizic Luigi Maione. De asemenea, din staff mai face parte şi un psiholog, Petruţa Coman. Antrenor cu portarii va rămâne Emil Szolomajer.

Ionuţ Badea a declarat că va colabora în continuare cu Claudiu Niculescu. "Claudiu Niculescu va fi colaboratorul meu din teren. El nu are calitatea oficială pentru a fi antrenor, dar este destul de inteligent să acopere ambele capitole în aceeaşi manieră", a spus Badea.

Antrenorul spune că a fost contactat de conducerea clubului clujean de mai mult vreme, dar a dat răspunsul final abia săptămâna trecută, după ce a revenit din Italia. Antrenorul a fost prezent la mai multe antrenamente ale clubului AS Roma.

Fostul tehnician al echipelor FC Argeş, Internaţional Curtea de Argeş şi Pandurii Târgu Jiu a spus că a făcut deja o evaluare a noilor săi jucători.

"Nu pot intra în termenii evaluării, pentru că nu vreau să intru în polemici cu fosta conducere tehnică. Important este ca jucătorii să se poată mula pe ceea ce le cer eu, iar perioada de adaptare să fie cât mai scurtă. O evaluare completă se va putea face la finalul anului. Spun completă, pentru că una parţială există deja", a declarat Badea.

Comenteaza