Badea: La "U" ar mai putea veni doi fotbalişti

Badea: La
Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, spune că la "U" ar mai putea ajunge până la sfârşitul perioadei de transferuri încă un mijlocaş la închidere şi un fundaş stânga.

"E important să ne propunem mai mult în prima Ligă. Cunoaştem adversarii, ştim cu cine ne batem. Avem experienţă de un an în prima ligă şi am pus bazele unei echipe care se poate bate pentru marea performanţă. Transferurile au fost gândite pe roluri, după o lungă analiză. Au fost mulţi fotbalişti pe piaţă, care nu s-au ridicat la nivelul pretenţiilor universităţii. Au fost şi fotbalişti pe care nu am reuşit să-i luăm, din cauza refuzurilor sau a preţurilor mari. Lista transferurilor rămâne deschisă, este posibil să mai vină un fotbalist sau doi", a declarat Badea. El spune că mai caută în lot "un mijlocaş la închidere şi un fundaş stânga". "Meciurile amicale ne vor putea da şi alte coordonate", a spus el.

 

Universitatea pleacă peste nouă zile într-un turneu în Austria unde sunt programate cel puţin cinci meciuri amicale. "va fi un turneu, nu neapărat un parcurs de jocuri amicale, o apropiere mai mare de joc", spune Badea.

 

 

Comenteaza