Balaj a răbufnit după CFR Cluj - Oțelul Galați: "Dacă jucăm așa nu merităm și nu putem să avem pretenții la câștigarea campionatului"

Balaj a răbufnit după CFR Cluj - Oțelul Galați: "Dacă jucăm așa nu merităm și nu putem să avem pretenții la câștigarea campionatului"
| Foto: gsp.ro

Remiza albă a CFR-ului cu echipa lui Dorinel Munteanu înseamnă o șansă irosită a echipei antrenată de Andrea Mandorlini de a se apropia de liderul din campionat, FCSB.

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a vorbit despre rezultatul de egalitate obținut în Gruia și a subliniat faptul că evoluția elevilor lui Andrea Mandorlini din timpul partidei a dezamăgit, cu atât mai mult cu cât CFR Cluj are pretenţii că luptă pentru câştigarea titului de campioană. 

„Joci acasă. Trebuie acea agresivitate pozitivă. (...) Când ratezi ocazii și alea mult prea puține… și puține soluții și pe banca tehnică. 

Dacă jucăm așa nu merităm și nu putem să avem pretenții la câștigarea campionatului. Jucătorii trebuie să înțeleagă faptul că sunt la un club în care obiectivul principal este câștigarea titlului. (...) Domnul Varga nu are cum să fie fericit.

Dacă stai și te uiți efectiv la meci, te îmbolnăvești. N-am câștigat cu Oțelul, n-am câștigat cu Dinamo și noi vrem să vorbim de câștigarea campionatului? Bine, rufele se spală în familie. Eu nu dau nume. Am căutat și anumite motive, cauze, care sunt obiective, pentru că avem 60-70% din echipă accidentată”, a rpbufnit Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

În următoarea etapă, CFR Cluj se va duela cu campioana en-titre, Farul Constanța, luni, 30 octombrie, de la ora 20:30. Amintim că şi Farul Constanța a obţinut doar un punct în etapa cu numărul 13 jucată pe teren propriu cu Universitatea Cluj. 

Comenteaza