Balaj e și el alături de Mandorlini: "Un antrenor duce echipa până în fața porții. De acolo vorbim deja de inspirație"

Balaj e și el alături de Mandorlini: "Un antrenor duce echipa până în fața porții. De acolo vorbim deja de inspirație"
| Foto: facebook.com/cfr1907

La fel ca patronul, președintele clubului din Gruia, a transmis și el un mesaj ferm de susținere a tehnicianului italian.

Nelu Varga a anunțat că postul lui Andrea Mandorlini nu e în pericol, iar declarațiile sale sunt susținute și de Cristi Balaj care e de părere că nu se pune problema înlocuirii antrenorului. Oficialul celor de la CFR Cluj consideră că "feroviarii" sunt afectați de ghinion și de lipsă de inspirație în fața porții adverse.

"Am avut o posesie de aproape 70% la meci (n.r. contra UTA), am avut 30 de șuturi spre poartă, 7 pe spațiul porții, comparativ cu doar unul al adversarilor. Am dat gol, a fost offside. Am avut 11 – 1 cornere în favoarea noastră.

Mai mult decât atât, avem mulți jucători accidentați. Se vede că există relații de joc, trasee de joc care se antrenează și atunci... Un antrenor duce echipa până în fața porții. De acolo vorbim deja de inspirația jucătorilor.

La Iași, la scorul de 3-3, am înscris un gol valabil, pe care asistenții și cu cei din camera VAR, care nu au arbitrat în această etapă, asta înseamnă că și-au dat seama si cei de acolo (n.r. CCA) că au greșit, l-au anulat. Așa-i la fotbal", a declarat Balaj pentru iamsport.ro.

Comenteaza